Om Tine Skipper - Uddannelser, erfaring og værdier

Jeg hjælper mennesker til øget trivsel

Om Tine Skipper - Uddannelser, erfaring og værdier

Hvem er jeg

Jeg er uddannet NLP coach, NLP psykoterapeut, NLP supervisor, NLP hypnoterapeut (hypnotisør) og stressmentor. Grundige uddannelser erhvervet over en mangeårig periode med et krævende antal undervisning – og træningstimer samt både mundtlige og skriftlige eksaminationer. Hos mig bliver du derfor mødt af en professionel tilgang og en grundig og virksom værktøjskasse, hvor jeg har mulighed for at vælge netop dé værktøjer, der virker for dig.

Derudover har jeg en lang fortid inden for ledelse i den finansielle sektor, hvor jeg har arbejdet som filialdirektør, salgstræner og forretningskonsulent. Jeg er derfor vant til at arbejde med både private og erhvervskunder samt at udvikle skræddersyede løsninger.

Jeg sætter en ære i at videreuddanne mig og trives med ny viden. Derfor har jeg fx læst diplom i ledelse, er DISC certificeret og følger løbende med i ny viden inden for mentale- og ledelsesmæssige værktøjer. Til gavn for både mig selv og mine kunder.

Derudover underviser jeg på forskellige erhvervsakademier samt på Dansk NLP institut, hvor jeg er med til at uddanne kommende coaches og psykoterapeuter.


Mine værdier

Mine værdier er udtrykt for dét, der er vigtigt for mig. Det er dém, jeg navigerer efter i min dagligdag, når jeg skal tage beslutninger. Eksempelvis vægter jeg ærlighed, frihed, kærlighed og faglighed meget højt. Hos mig vil du derfor ikke opleve at blive snakket efter munden. Jeg vil udfordre dig til at tænke i nye baner, naturligvis på en god og ligeværdig måde. Samtidig vil du blive mødt af empati, faglig kompetence og hjælp til rive dig fri af dine bekymringer. Du vil derfor opleve hurtig fremgang.


Hvorfor Mentalcoach

Jeg har valgt at blive selvstændig, da jeg brænder for at hjælpe mennesker og virksomheder til bedre resultater og øget trivsel. Mit logo er derfor nøje udvalgt, nemlig en kombination af tandhjulet og hjernen. Det er min erfaring, at ingen af delene kan stå alene. Mental balance giver energi og energi giver mental balance.

Der er desværre alt for mange, der går igennem livet med store udfordringer og negative tanker, der aldrig bliver løst. Det er ærgerligt og unødvendigt, da få timers terapi ofte kan gøre meget for et menneske.

Jeg har selv været igennem en god udvikling i årenes løb, både personligt og jobmæssigt. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er mit kendskab til NLP'en, der har hjulpet mig og forbedret mit liv og gør at jeg i dag føler mig stærk, glad og grounded. På den måde kan jeg være den bedste udgave af mig selv, og dermed også hjælpe dem omkring mig.

Om Tine Skipper - Uddannelser, erfaring og værdier


Min rejse

Når jeg ser tilbage på mit liv, så er der sket meget fra jeg stod som 26-årig med mit første lederjob, som filialdirektør i Danske Bank, og til nu hvor jeg har kastet sikkerhedsnettet fra mig og valgt at fokusere 100% på at hjælpe mennesker og virksomheder, med at nå deres mål.

Min personlige udvikling tog for alvor fat, da jeg stiftede bekendskab med NLP'en i 2005. Dengang startede jeg på Dansk NLP institut med henblik på, at få nogle gode ledelsesværktøjer.

Jeg blev bidt af den personlige indsigt og dét, at jeg kunne hjælpe andre til øget personlig indsigt og udvikling. Jeg fandt for alvor ud af, hvor meget den rigtige kommunikation og fokus på kemi kan rykke folk og jeg fandt ud af, at jeg fik endnu bedre relationer til dem omkring mig.

Jeg valgte derfor at videreuddanne mig til coach og senere til psykoterapeut, supervisor og stressmentor. En rejse som jeg aldrig havde forudset, hvis du havde spurgt mig som nyudklækket filialdirektør dengang for mange år siden. Dengang synes jeg ligefrem at psykoterapi var lidt "hippieagtigt". Jeg blev klogere.

Nu lever jeg af at hjælpe private og virksomheder med at lykkes med dét, de drømmer om. Jeg hjælper private til et bedre selvværd og til en bedre hverdag uden stress og triste tanker. Samtidig hjælper jeg virksomheder med Personlig Effektivitet, som er et forebyggende værktøj mod stress, men også som en hjælp til salget. Jeg bruger al den erfaring jeg har i rygsækken. Både med hensyn til struktur, salgstræning og min psykologiske indsigt.
Mig som samarbejdspartner

Når du vælger mig som samarbejdspartner, vil du opleve et ligeværdigt samarbejde. Jeg møder dig i øjenhøjde og vil gøre alt for at hjælpe dig.

Jeg er kendt for at være glad, ærlig og direkte og vil udfordre dig til at tænke i andre baner, end du er vant til. Altid med respekt for dig og dine værdier. Jeg ser det positive i mennesker og mulighederne i den situation jeg måtte stå i. Jeg tror på, at vi er os selv nærmest og derfor skal hjælpe os selv, før vi kan hjælpe andre. Således lever jeg også selv - og trives med livet.  


Privat bor jeg i Horsens med mine 2 børn fra hhv. 2005 og 2007.

Vil du vide mere om mig

Du er velkommen til at se mit CV her: Tines LinkedIn profil.

Samtidig er du meget velkommen til at connecte med mig, så du kan få mine løbende råd omkring personlig effektivitet og mental balance.


Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Læs hele historien

Jeg vil gerne hjælpe dig
– så send mig en besked

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på 31 26 05 54
– jeg kan dog være optaget med en klient

Beskyttet af reCAPTCHA | Privatliv - Vilkår
bubble