Personlig Effektivitet

“Stor ros til dig - Tine - for et fantastisk forløb, hvor du har været med til at udfordre både os ledere men også medarbejder i Langå Sparekasse, på en effektiv og lærerig måde. Den individuelle sparring har været med til at de enkelte medarbejdere har fået større overblik over deres arbejdsopgaver, skabt et større overblik og dermed et større mentalt overskud til at løse de næste opgaver...”

Søren Møller Jørgensen

Afdelingsdirektør hos Langå Sparekasse

“Jeg er en af de ledere hos Langå Sparekasse som har været igennem ovennævnte forløb, og det har været en fornøjelse, at blive udfordret på en masse ting omkring den måde jeg arbejdede på. For mig har dette forløb resulteret i overblik, bedre tid på skrivebordet og i den sidste ende højere effektivitet. Jeg kan kun anbefale at tage en snak med Tine - det er tiden værd”

Thomas Smed Jensen

Afdelingsdirektør hos Langå Sparekasse

“Gennem længerevarende coaching fra Tine har jeg udviklet mig utroligt meget! Hun gør, at man føler sig tryg, Derudover giver hun nogle fantastiske redskaber, som jeg stadig nytter brug af, længe efter hun har givet mig dem. Jeg kan varmt anbefale Tine, hvis man ønsker at udvikle sig som person - både karriere mæssigt, men så sandeligt også privat! Hun har lært mig at forstå menneskerne...”

Annica

20 år

“Jeg har gennem Tines salgstræning fået en meget større bevidsthed om, hvordan jeg præsenterer mig selv bedst muligt overfor andre, og jeg har lært at tilpasse min kommunikation til de forskellige personprofiler jeg møder i løbet ad dagen, på bedst mulig vis. Jeg kan helt klart anbefale Tine, hvis man ønsker at styrke sit salg og blive bedre til at skabe tillid hos kunden. Eller hvis man...”

Sissel Holfelt

Selvstændig

“Du har rigtig meget at komme med, en god direkte coachende facon - tydeligvis en masse "god bagage" at trække på og helt klart niveauet til at skubbe til sådan nogle som mig. Det er fedt - det vil jeg se frem til mere af!”

Allan Jørgensen

Adm. direktør Web2Media

Hvor længe cykler du videre på et fladt dæk?

Juhuu - jeg har lappet dækket!
Cirka sådan lød det i telefonen den anden dag, da en af mine kunder ringede til mig.

Hvor længe cykler du videre på et fladt dæk?

Virksomheder jeg har hjulpet

bubble