Udvikling af dig og din virksomhed

Nå dine mål. Effektivt og med mentalt overskud via coaching, undervisning og træning af dig og din medarbejdere

Eksekvering kan være svært! Det er ikke nok at fylde medarbejderne med viden om virksomhedens strategi, for dernæst at forvente, at de ændrer adfærd. Det kræver også holdningsbearbejdelse og træning i dagligdagen. Derudover kræver det en leder, der formår at lede den enkelte og er tæt på medarbejderen.

Jeg har mange års erfaring med udvikling af ledere og medarbejdere inden for salg. salgsledelse, vinderkultur og Personlig Effektivitet. Derudover har jeg selv været leder samt arbejdet med forretningsudvikling – og ved derfor, hvad det kræver for at få omsat ord til handling.

Som coach og psykoterapeut bringer jeg det psykologiske aspekt ind i vores samtaler. Jeg udfordrer både dig og dine medarbejdere, tilfører jer ny viden og jeg sidder med ved bordet, så jeg også er der når det er svært. Således får du nemmere ved at gå fra ord til handling! Effektivt og med mentalt overskud.