Om mig

Hvorfor Mentalcoach

Jeg har valgt at blive selvstændig, da jeg brænder for at hjælpe mennesker og virksomheder i mål – og samtidig bevare det mentale overskud. Ligeledes vil jeg gerne hjælpe mennesker til en bedre balance i livet. Der er desværre alt for mange, der går igennem livet med store udfordringer og negative tanker, der aldrig bliver løst. Det er ærgerlig og unødvendigt, da få timers terapi ofte kan gøre meget for et menneske.

Jeg har selv været igennem en stor og god udvikling i årenes løb, både personligt og jobmæssigt. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er mit kendskab til NLP’en, der har hjulpet mig og har ændret mit liv. Jeg er nu enormt bevidst om mine værdier, mine valg og at der skal være balance i livet. På den måde kan jeg være den bedste udgave af mig selv, og dermed også hjælpe dem omkring mig.

Min rejse

Når jeg ser tilbage på mit liv, så er der sket meget fra jeg stod som 26 årig med mit første lederjob, som filialdirektør i Danske Bank, og til nu hvor jeg har kastet sikkerhedsnettet fra mig og valgt at fokusere 100% på at hjælpe mennesker og virksomheder, med at nå deres mål.

Min personlige udvikling tog for alvor taget til, da jeg stiftede bekendskab med NLP’en i 2005. Dengang startede jeg på Dansk NLP institut med henblik på, at få nogle gode kommunikationsværktøjer, som jeg kunne bruge i mit job som leder.

Jeg blev bidt af den personlige indsigt og dét, at jeg kunne hjælpe andre til øget personlig indsigt og udvikling.  Jeg fandt for alvor ud af, hvor meget den rigtige spørgeteknik og fokus på kemi kan rykke folk og jeg fandt ud af, at jeg fik endnu bedre relationer til dem omkring mig.

Skeletterne blev luset ud

Samtidig fik jeg selv luset ud i mine egne skeletter i skabet. Jeg fik kigget på mine egne reaktionsmønstre, hvorfor de var som de var, og hvordan jeg kunne hjælpe mig selv. Jeg fik kigget på ar fra barndommen, der havde sat sig som negative overbevisninger. Jeg fik kigget på negative tanker og egne dårlige vaner, der spændte ben for mig. På kort tid blev jeg enormt bevidst om, hvem jeg var og at jeg i lang tid havde gået med skyklapper på, uden bevidstheden om at jeg kunne udvikle mig selv til at blive en endnu bedre udgave af mig selv. Både privat og ledelsesmæssigt.

Jeg valgte derfor at videreuddanne mig til coach og senere til psykoterapeut og supervisor. En rejse som jeg aldrig havde forudset, hvis du havde spurgt mig som nyudklækket filialdirektør dengang for mange år siden. Dengang synes jeg ligefrem at psykoterapi var lidt “hippieagtigt”. Jeg blev klogere.

Nu lever jeg af at hjælpe private og virksomheder med at lykkes med dét, de drømmer om. Jeg hjælper private til et bedre selvværd og til en bedre hverdag uden stress og triste tanker. Samtidig hjælper jeg virksomheder med Personlig Effektivitet, som er et forebyggende værktøj til stress, men også som en hjælp til salget. Jeg bruger al den erfaring jeg har i rygsækken. Både med hensyn til struktur, salgstræning og min psykologiske indsigt.

Jeg sørger samtidig for at videreuddanne mig. Eksempelvis er jeg i 2019 DISC certificeret, uddannet stress mentor og går i 2020 igang med diplom i ledelse. Alt sammen fordi jeg trives med ny læring og indsigt.

Som selvstændig har jeg friheden til at være sammen med mine børn, min kæreste og samtidig gøre det, jeg brænder allermest for. Nemlig at hjælpe andre mennesker og virksomheder til at lykkes. 

Mig som samarbejdspartner

Når du vælger mig som samarbejdspartner, vil du opleve et ligeværdigt samarbejde. Jeg møder dig i øjenhøjde og vil gøre alt for at hjælpe dig.

Jeg er kendt for at være glad, ærlig og direkte og vil udfordre dig til at tænke i andre baner, end du er vant til. Altid med respekt for dig og dine værdier. Jeg ser det positive i mennesker og mulighederne i den situation jeg måtte stå i. Jeg tror på, at vi er os selv nærmest og derfor skal hjælpe os selv før vi kan hjælpe andre. Således lever jeg også selv – og trives med livet.  

Privat bor jeg i Horsens sammen med min kæreste og mine  2 børn fra hhv. 2005 og 2007. 

Karriere:  
Jeg har i mange år arbejdet med coaching og træning af bankrådgivere og ledere i den finansielle sektor. Jeg har endvidere en del års erfaring med rådgivning, konsulentbistand og ledelse – bl.a. filialdirektør, forretningskonsulent og teamleder. Du er velkommen til at se mit CV på LinkedIn
her

Uddannelse: 
Jeg er bl.a. uddannet NLP coach, NLP psykoterapeut og NLP supervisor, hvilket er langvarige og grundige uddannelser erhvervet på Dansk NLP institut. Uddannelsen består af samlet over 1800 lektionstimer, heraf over 200 timers coaching af mennesker hvis problemstilling jeg ikke har kendt på forhånd. Det kræver at jeg er omstillingsparat og kender NLP’ens teknikker. Se mere under “hvad er NLP”her.  Derudover er jeg tilknyttet underviser på Dansk NLP institut i Aarhus, hvor jeg underviser de studerende samt erhvervsfolk. 

Horsens Folkeblad skriver:

HSFO skrev i 2019 en artikel om mit spring fra finansverdenen til terapeut stolen. Du er velkommen til at læse med her: Artikel om mig i Horsens Folkeblad

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.