OM MIG

Tine Bjerring Skipper, født i 1977.
Privat bor jeg sammen med min kæreste og mine  2 børn fra hhv. 2005 og 2007 

Karriere:  
Jeg har i mange år arbejdet med coaching og træning af bankrådgivere og ledere i den finansielle sektor. Jeg har endvidere en del års erfaring med rådgivning, konsulentbistand og ledelse – bl.a. filialdirektør, forretningskonsulent og teamleder. Du er velkommen til at se mit CV på LinkedIn
her

Uddannelse: 
Jeg er bl.a. uddannet NLP coach, NLP psykoterapeut og NLP supervisor, hvilket er langvarige og grundige uddannelser erhvervet på Dansk NLP institut. Uddannelsen består af samlet over 1800 lektionstimer, heraf over 200 timers coaching af mennesker hvis problemstilling jeg ikke har kendt på forhånd. Det kræver at jeg er omstillingsparat og kender NLP’ens teknikker. Se mere under “hvad er NLP”her.  Derudover er jeg tilknyttet underviser på Dansk NLP institut i Aarhus, hvor jeg underviser de studerende samt erhvervsfolk. 

Mig og det jeg tror på: 
Som person er jeg glad, positiv og fuld af energi. Jeg er ærlig og direkte og vil udfordre dig til at tænke i andre baner, end du er vant til! Altid med respekt for dig og dine værdier. Jeg ser det positive i mennesker og mulighederne i den situation jeg måtte stå i. Jeg tror på, at vi er os selv nærmest og derfor skal hjælpe os selv før vi kan hjælpe andre. Således lever jeg også selv – og trives med livet.   

Mentalcoach v/ Tine Skipper
Bubblelabs
Rådhusgade 3, stuen
8700 Horsens
Tlf: 31 26 05 54
Email: tine@mentalcoach.dk
CVR nummer: 36663960