ANGST & DEPRESSION

HUSKER DU, AT GIVE DIG SELV ILT?

Du kender nok sikkerheds anvisningerne på et fly; hvis noget går galt, er det vigtigt at DU tager iltmasken på først – da du ellers ikke vil være i stand til at hjælpe dine børn eller andre omkring dig. 

Forestil dig konsekvensen, hvis du alligevel gør det omvendt….!

Jeg coacher ofte kunder, der i mange år har brugt deres energi på at give iltmasken til alle omkring sig, med det resultat at de efterhånden har glemt hvad der gør dem selv glade. Det kan resultere i fx. depression, angst og stress. Via coaching og psykoterapi kan du finde motivationen til at give dig selv ilt – og en plan for hvordan.  

DEPRESSION og ANGST kan komme af mange årsager. Det kan eksempelvis skyldes traumatiske episoder i barndommen eller som voksen, mobning eller stress der ikke er blevet håndteret i tide. Ofte vil det være rigtig godt at få arbejdet på selvværdet, så du går styrket herfra. 

Jeg har arbejdet med mange kunder, der starter på 0-2 på “humør skalaen“, hvor 0 er værst og 10 er bedst. Allerede efter første session oplever de et kraftigt ryk opad på skalaen, og ved et forløb over fx. 1-2 måneder er de kommet i mål. Det er naturligvis meget individuelt. Det sværeste er nok at komme i gang – men mon ikke det er på tide, at du tager iltmasken på og kontakter mig? 

Mentalcoach v/ Tine Skipper
Bubblelabs
Rådhusgade 3, stuen
8700 Horsens
Tlf: 31 26 05 54
Email: tine@mentalcoach.dk
CVR nummer: 36663960