Udtalelser

Jeg sætter en ære i at have tilfredse kunder

“”

Læs hele historien

Uggerhøj A/S

“Tak for et rigtigt godt kursus Tine. Du er virkelig dygtigt til at gøre det spændende og nemt at forstå, så det giver rigtig god mening i praksis. Det var en fornøjelse at tage fra kurset med en tom indbakke, og værktøjer til en mere strukturet og effektiv arbejdsdag”

Lars Svit

Erhvervssalgschef

Læs hele historien

Skal jeg hjælpe dig i mål med dine udfordringer?

Kontakt mig, så finder vi sammen ud af, hvordan jeg hjælper dig bedst.

Kontakt mig

Personlig Effektivitet i Brønderslev kommune

“Jeg tror måske, det her er den bedst julegave til os i Administration for Børn og Kultur: brugbare redskaber til at skabe struktur i vores arbejdsdag! Jeg er i hvert fald lettet og fortrøstningsfuld efter et par inspirerende dage med alle medarbejdere i Administration for Børn og Kultur og mentalcoach Tine Bjerring Skipper, som har undervist os i “personlig effektivitet”. Tine har givet os helt lavpraktiske tips og tricks til at skabe overblik og struktur i en til tider hektisk hverdag. Nu glæder vi os vanvittig meget til at tage redskaberne i brug! Og til at mærke den ro, der bliver i vores hoveder, når opgaverne enten er afsluttet eller planlagt afsluttet, hver dag inden vi går hjem! Der venter et arbejde med ”hovedrengøring” og opbygning af de nye systemer. Men så bliver det godt! Jeg kan varmt anbefale et par dage med Tine, hvis du vil give dine medarbejdere nye redskaber til at få overblik og skabe struktur.”

Susanne Nyholm

Sekretariatsleder, Fagforvaltningen for Børn og Kultur, Brønderslev Kommune

Læs hele historien

Mine medarbejdere har fået større overblik og overskud

“Stor ros til dig - Tine - for et fantastisk forløb, hvor du har været med til at udfordre både os ledere men også medarbejder i Langå Sparekasse, på en effektiv og lærerig måde. Den individuelle sparring har været med til at de enkelte medarbejdere har fået større overblik over deres arbejdsopgaver, skabt et større overblik og dermed et større mentalt overskud til at løse de næste opgaver næste opgaver næste opgaver næste opgaver ”

Søren Møller Jørgensen

Afdelingsdirektør hos Langå Sparekasse

Læs hele historien

Øget overblik og højere effektivitet

“Jeg er en af de ledere hos Langå Sparekasse som har været igennem ovennævnte forløb, og det har været en fornøjelse, at blive udfordret på en masse ting omkring den måde jeg arbejdede på. For mig har dette forløb resulteret i overblik, bedre tid på skrivebordet og i den sidste ende højere effektivitet. Jeg kan kun anbefale at tage en snak med Tine - det er tiden værd”

Thomas Smed Jensen

Afdelingsdirektør hos Langå Sparekasse

Læs hele historien

Jeg har udviklet mig som person

“Gennem længerevarende coaching fra Tine har jeg udviklet mig utroligt meget! Hun gør, at man føler sig tryg, Derudover giver hun nogle fantastiske redskaber, som jeg stadig nytter brug af, længe efter hun har givet mig dem. Jeg kan varmt anbefale Tine, hvis man ønsker at udvikle sig som person - både karriere mæssigt, men så sandeligt også privat! Hun har lært mig at forstå menneskerne omkring mig på en hel ny måde.”

Annica

20 år

Læs hele historien

Øget selvbevidsthed og større tillid hos kunden

“Jeg har gennem Tines salgstræning fået en meget større bevidsthed om, hvordan jeg præsenterer mig selv bedst muligt overfor andre, og jeg har lært at tilpasse min kommunikation til de forskellige personprofiler jeg møder i løbet ad dagen, på bedst mulig vis. Jeg kan helt klart anbefale Tine, hvis man ønsker at styrke sit salg og blive bedre til at skabe tillid hos kunden. Eller hvis man blot ønsker at styrke sin forståelse for sig selv og andre, samt den indvirkning vores handlinger har på andre. Det har i høj grad styrket mig i min tilgang til salg og kundekontakt, men også i min hverdag helt generelt.”

Sissel Holfelt

Selvstændig

Læs hele historien

God direkte coachingform

“Du har rigtig meget at komme med, en god direkte coachende facon - tydeligvis en masse "god bagage" at trække på og helt klart niveauet til at skubbe til sådan nogle som mig. Det er fedt - det vil jeg se frem til mere af!”

Allan Jørgensen

Adm. direktør Web2Media

Læs hele historien

Fagligt dygtig og Tillidsfuld

“Tine er super dygtig fagligt. Hun er tillidsfuld, og rar at snakke med. Jeg kan give Tine mine bedste anbefalinger!”

Anja

44år

Læs hele historien
bubble