Udtalelser og anbefalinger af Mentalcoach Tine Skipper - Læs her

Jeg sætter en ære i at have tilfredse kunder

Super godt kursus i mental balance og…

“Super godt kursus i mental balance og personlig effektivitet!! Mange gode redskaber til at få styring på kalenderen, og dermed bedre balance mellem arbejde og fritid. Vil helt klart anbefale dette kursus.”

Morten Tjørnelund Hansen

Bygherrerådgiver CASA A/S

Læs hele historien

Kursus i personlig effektivitet og mental balance

“Med Tine Skipper ved roret, kommer der orden på skrivebordet ?. Har haft fornøjelsen af at deltage på kursus i personlig effektivitet og personlig balance, har fået super værktøjer, aha oplevelser i øjenhøjde. Værktøjer der passer til hverdagen alt sammen serveret med kærligt glimt i øjet. De bedste anbefalinger herfra.”

Søren Nielsen

Direktør Prima Power Danmark

Læs hele historien

Skal jeg hjælpe dig i mål med dine udfordringer?

Kontakt mig, så finder vi sammen ud af, hvordan jeg hjælper dig bedst.

Kontakt mig

Autentisk, skrap og medrivende…

“Uanset om det er terapi til enkelte medarbejdere eller en workshop med hele teamet, så formår Tine at komme ind til essensen og levere langt over forventning. Altid med god respons fra vores medarbejdere. Hun er autentisk, direkte og medrivende i hendes formidling og facilitering, hvilket giver god effekt for vores team. Jeg har benyttet Tine af flere omgange, bl.a. ifm. coaching, terapi og teambuilding, herunder med DISC og giver hende hermed mine bedste anbefalinger! Daniel Bach, Ejer, reklamebureauet bubble”

Daniel Bach

Ejer bubble

Læs hele historien

DISC workshop for 40 medarbejdere

“En workshop med Tine om kommunikation og samarbejde med udgangspunkt i DISC profiler persontyper) var meget inspirerende. Hun er bestemt interessant og energisk at lytte til. ”

Tina

Salgschef OX-ON

Læs hele historien

DISC workshop for 20 advokater

“Du skal have stor TAK for en rigtig god og inspirerende eftermiddag. Jeg har modtaget mange positive tilkendegivelser fra mine kollegaer, både i forhold til indholdet, men også i forhold til din gode, afvekslende og konstruktive måde at formidle tingene på. Vi er blevet klogere, og vi har fået noget af tænke over (DISC workshop for 20 medarbejdere)”

Britt Kosmos Gram

Advokatsekretær advokatfirmaet FINK

Læs hele historien

En sjov og lærerig eftermiddag med DISC

“Hej Tine Du gav os en lærerig og sjov eftermiddag. Alle på kontoret fik noget at tænke over, om det så var yngste elev til ældste advokat. (DISC workshop for 20 medarbejdere)”

Preben Gundersen

Ejer advokatfirmaet FINK

Læs hele historien

Helle Sørensen

“Jeg var hos Mentalcoach Tine Skipper til hypnose for vægttab.  Det var meget intenst, og jeg oplevede allerede dagen efter effekt.  Ting jeg før kunne lide var nu ekstremt sødt, og jeg kunne ikke få det ned.  Min appetit er markant mindre og trangen til søde sager over middag er forsvundet.  Det kan desuden ses på vægten. Jeg giver Tine mine bedste anbefalinger Venlig hilsen  Helle Sørensen”

Helle Sørensen

Læs hele historien

Uggerhøj A/S

“Tak for et rigtigt godt kursus Tine. Du er virkelig dygtigt til at gøre det spændende og nemt at forstå, så det giver rigtig god mening i praksis. Det var en fornøjelse at tage fra kurset med en tom indbakke, og værktøjer til en mere strukturet og effektiv arbejdsdag”

Lars Svit

Erhvervssalgschef

Læs hele historien

Personlig Effektivitet i Brønderslev kommune

“Jeg tror måske, det her er den bedst julegave til os i Administration for Børn og Kultur: brugbare redskaber til at skabe struktur i vores arbejdsdag! Jeg er i hvert fald lettet og fortrøstningsfuld efter et par inspirerende dage med alle medarbejdere i Administration for Børn og Kultur og mentalcoach Tine Bjerring Skipper, som har undervist os i “personlig effektivitet”. Tine har givet os helt lavpraktiske tips og tricks til at skabe overblik og struktur i en til tider hektisk hverdag. Nu glæder vi os vanvittig meget til at tage redskaberne i brug! Og til at mærke den ro, der bliver i vores hoveder, når opgaverne enten er afsluttet eller planlagt afsluttet, hver dag inden vi går hjem! Der venter et arbejde med ”hovedrengøring” og opbygning af de nye systemer. Men så bliver det godt! Jeg kan varmt anbefale et par dage med Tine, hvis du vil give dine medarbejdere nye redskaber til at få overblik og skabe struktur.”

Susanne Nyholm

Sekretariatsleder, Fagforvaltningen for Børn og Kultur, Brønderslev Kommune

Læs hele historien

Mine medarbejdere har fået større overblik og overskud

“Stor ros til dig - Tine - for et fantastisk forløb, hvor du har været med til at udfordre både os ledere men også medarbejder i Langå Sparekasse, på en effektiv og lærerig måde. Den individuelle sparring har været med til at de enkelte medarbejdere har fået større overblik over deres arbejdsopgaver, skabt et større overblik og dermed et større mentalt overskud til at løse de næste opgaver næste opgaver næste opgaver næste opgaver ”

Søren Møller Jørgensen

Afdelingsdirektør hos Langå Sparekasse

Læs hele historien

Øget overblik og højere effektivitet

“Jeg er en af de ledere hos Langå Sparekasse som har været igennem ovennævnte forløb, og det har været en fornøjelse, at blive udfordret på en masse ting omkring den måde jeg arbejdede på. For mig har dette forløb resulteret i overblik, bedre tid på skrivebordet og i den sidste ende højere effektivitet. Jeg kan kun anbefale at tage en snak med Tine - det er tiden værd”

Thomas Smed Jensen

Afdelingsdirektør hos Langå Sparekasse

Læs hele historien

Jeg har udviklet mig som person

“Gennem længerevarende coaching fra Tine har jeg udviklet mig utroligt meget! Hun gør, at man føler sig tryg, Derudover giver hun nogle fantastiske redskaber, som jeg stadig nytter brug af, længe efter hun har givet mig dem. Jeg kan varmt anbefale Tine, hvis man ønsker at udvikle sig som person - både karriere mæssigt, men så sandeligt også privat! Hun har lært mig at forstå menneskerne omkring mig på en hel ny måde.”

Annica

20 år

Læs hele historien

Øget selvbevidsthed og større tillid hos kunden

“Jeg har gennem Tines salgstræning fået en meget større bevidsthed om, hvordan jeg præsenterer mig selv bedst muligt overfor andre, og jeg har lært at tilpasse min kommunikation til de forskellige personprofiler jeg møder i løbet ad dagen, på bedst mulig vis. Jeg kan helt klart anbefale Tine, hvis man ønsker at styrke sit salg og blive bedre til at skabe tillid hos kunden. Eller hvis man blot ønsker at styrke sin forståelse for sig selv og andre, samt den indvirkning vores handlinger har på andre. Det har i høj grad styrket mig i min tilgang til salg og kundekontakt, men også i min hverdag helt generelt.”

Sissel Holfelt

Selvstændig

Læs hele historien

God direkte coachingform

“Du har rigtig meget at komme med, en god direkte coachende facon - tydeligvis en masse "god bagage" at trække på og helt klart niveauet til at skubbe til sådan nogle som mig. Det er fedt - det vil jeg se frem til mere af!”

Allan Jørgensen

Adm. direktør Web2Media

Læs hele historien

Fagligt dygtig og Tillidsfuld

“Tine er super dygtig fagligt. Hun er tillidsfuld, og rar at snakke med. Jeg kan give Tine mine bedste anbefalinger!”

Anja

44år

Læs hele historien
bubble